ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-Ο.Λ.Η. ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΡΣΑΙΑ ΖΩΝΗ

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ηράκλειο 03-01-2017hersaia_zoni_-_2

 

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου κ. Απόλλωνα Φιλιππή είχε το πρωί της Τρίτης 3 Ιανουαρίου 2017 στην Λότζια, ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός. Παρόντες ήταν επίσης από πλευράς Δήμου, οι Αντιδήμαρχοι Πολεοδομίας κ. Γιάννης Ρασούλης, Τεχνικών Έργων κ. Γιάννης Αναστασάκης καθώς και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Δημοτικής Περιουσίας κ. Στέλα Αρχοντάκη. Από πλευράς Ο.Λ.Η. παρευρέθηκε, εκτός του Προέδρου και η Αντιπρόεδρος κ. Αγγέλα Σμυρνάκη.

Η συνάντηση αφορούσε την παραχώρηση της χερσαίας ζώνης από τον Ο.Λ.Η. στον Δήμο, μια εξέλιξη που είχε εξαγγείλει στις 20 Δεκεμβρίου 2016, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Ηράκλειο, ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας. Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν ακόμα ανοιχτά θέματα που πρέπει να κλείσουν προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία και για αυτό θα ακολουθήσουν κι άλλες συσκέψεις.

«Η καλή διάθεση και από εμάς και από τον Ο.Λ.Η. είναι δεδομένη. Προφανώς έχουμε ακόμη ορισμένα σημεία που θα χρειαστεί να συζητήσουμε ξανά, ευελπιστώ όμως ότι μπορούμε να καταλήξουμε σε μια συμφωνία, επωφελή για τους δημότες του Ηρακλείου» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος, ο οποίος αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ενημέρωσε τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων για το περιεχόμενό της.

Σχολιάζοντας...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s