Η Celestyal Cruises αναδείχθηκε νικήτρια με 3 βραβεία στα Tourism Awards 2015!!!

Tourism--Award-Photo_Celestyal-Cruises

photo by Celestial Cruises

Την Πέμπτη 12 Μαρτίου, η Celestyal Cruises «έλαμψε» στην απονομή των βραβείων Tourism Awards 2015, που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Μέγαρο Μουσικής και διοργάνωσε η έκδοση Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, καθώς και του ΕΟΤ. Η Celestyal Cruises απέσπασε ένα χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Κρουαζιέρα – Θεματικές Εκδηλώσεις» για τις πάνω από 80 θεματικές εκδηλώσεις ετησίως, που προάγουν την ιστορία, τη μουσική, τη γαστρονομία, το κρασί και την ελληνική πολιτιστική κληρονομιά. Απέσπασε επιπλέον και δύο αργυρά βραβεία στις κατηγορίες «Συνεισφορά στην εθνική οικονομία» και «Υποστήριξη τοπικών κοινοτήτων – Νέοι προορισμοί». Αξίζει να σημειωθεί ότι η Celestyal Cruises είναι η μοναδική εταιρεία που έλαβε βραβείο στις δύο τελευταίες συγκεκριμένες κατηγορίες.

Πρόκειται για πολύ σημαντικές διακρίσεις, καθώς η Celestyal Cruises, παραμένει η μοναδική ελληνική εταιρεία κρουαζιέρας που επιλέγει ως αφετηρία τα ελληνικά λιμάνια, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για να στηρίξει τον τουρισμό αλλά και την εθνική οικονομία. Τα συγκεκριμένα βραβεία αποτελούν μία επιβράβευση για τις πρωτοβουλίες της εταιρείας να συμβάλει με τα νέα δρομολόγια της στην οικονομική ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών που επισκέπτεται.

Ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises ανέφερε σχετικά: «Προτεραιότητα μας, είναι να προωθήσουμε και να αξιοποιήσουμε τις ομορφιές του τόπου μας προβάλλοντας τη φιλοξενία, τη γαστρονομία και τον πολιτισμό της Ελλάδας στους ξένους επισκέπτες. Τα βραβεία που κερδίσαμε αποτελούν επιβράβευση των προσπαθειών μας αλλά και μια δέσμευση για ακόμα περισσότερες εποικοδομητικές πρωτοβουλίες, με άξονα να προάγουμε περαιτέρω τον κλάδο της κρουαζιέρας στη χώρα μας».

Τα Tourism Awards αποτελούν διοργάνωση-γιορτή για τον τουρισμό, κατά την οποία επιβραβεύονται οι πρακτικές των εταιρειών για την χρονιά που πέρασε σε επιμέρους τομείς, όπως Travel, Hospitality & Leisure, παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών κορυφαίων εταιρειών και φορέων του τουρισμού της χώρας μας. Όλες οι υποψηφιότητες αξιολογούνται από ανεξάρτητη δεκαεξαμελή κριτική επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου του τουρισμού με άποψη και εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας όπως οι: Νίκος Σκουλάς, Γιάννης Μπουτάρης, Peter Economides, Γιάννης Τσεκλένης και Κωνσταντίνος Λαζαράκης.

Η Celestyal Cruises η μοναδική ελληνική εταιρεία κρουαζιέρας με αφετηρία ελληνικά λιμάνια (home porting) επιβεβαιώνει με τις διακρίσεις της, για ακόμη μια φορά τις άριστες και καινοτόμες πρακτικές της στο χώρο και προχωρά τη δυναμική πορεία ανάπτυξης και αυτή τη χρονιά.

Πηγή: Celestyal Cruises

 

Σχολιάζοντας...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s